Blik op jouw transactie; balans in geven en ontvangen

We halen ons bestaansrecht uit de waarde die we creëren voor een ander. Of je nu geluk, gemak, kennis, inzicht, comfort of iets anders brengt aan de ander; je krijgt er dankbaarheid, feedback en beloning voor terug. En in een ideale wereld is deze transactie van geven en ontvangen in balans.

Hoe werkt dat bij jou? Hoe breng jij jouw klant in een betere positie? Welke waarde creëer je hiermee? Waar stel je jouw klant toe in staat?

En hoe word jij hiervoor beloond, ben je in staat een gezonde cashflow te genereren?
Welke feedback krijg je van je klant en kun je hier van leren en verbeteren? Of is de kwaliteit van de feedback misschien zodanig dat het je helpt jouw onderneming te ontwikkelen.
En hoeveel voldoening haal je uit je werk? Heb jij een glimlach op je gezicht omdat je klanten je dankbaar zijn?

Met Coherence krijg je inzicht in jouw transacties en of deze transacties voldoen aan jouw verwachtingen en aan de verwachtingen van de klant.

Wil je jouw transacties helder in beeld krijgen of wil je meer weten? Neem dan contact op via info@hoomnh.nl of 06-49287673 (Mark Bakelaar).

Onze aanpak is gebaseerd op het gedachtegoed van House of Coherence. We bekijken jouw vraagstukken in samenhang en dat maakt onze aanpak zeer effectief, de inzichten zijn blijvend en de uitkomst zeer waardevol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.