COURSE COHERENT ONDERNEMEN

Speciaal voor ondernemers uit Noord-Holland die hun bedrijf een fundamentele stap verder willen brengen, organiseren wij, in samenwerking met House of Coherence, de Course Coherent Ondernemen. Een traject waarin je een nieuw licht werpt op je eigen onderneming en ondernemerschap. Deze Course is ook uitermate geschikt voor non-profit organisaties.

Als ondernemer wil je IN, maar zeker ook AAN je bedrijf werken

Hoe kom ik aan voldoende klanten, hoe zorg ik dat ik kan leveren? Ben ik straks nog relevant, moet ik misschien innoveren, zijn mijn klanten en medewerkers wel tevreden genoeg?

Naast de dagelijkse keuzes die je als ondernemer moet maken, sta je soms voor een groter vraagstuk. Opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen lukt het veel ondernemers niet om voldoende aandacht te schenken aan dit soort vraagstukken.

In de course Coherent Ondernemen werk je samen, met andere ondernemers uit de regio, aan meer bewustwording over jouw onderneming. Je krijgt meer inzicht in hoe jouw bedrijf functioneert en welke rol jij als ondernemer hierbij inneemt. Het wordt duidelijk welke thema’s je aandacht vragen en waar je ontwikkelopgaven liggen.

Inzicht in vier sessies

Op een inspirerende locatie in Noord-Holland gaan we met een groep van 7-8 ondernemers aan de slag met het gedachtegoed van Coherence. De sessies zijn als volgt opgebouwd:

Sessie 1 | Een integraal perspectief op ondernemen: samenhang tussen hoge doelen en waardecreatie voor klanten.
Sessie 2 | Mijn hele onderneming in beeld: business model, onderscheidend vermogen en kwaliteit van de operatie.
Sessie 3 | Ik als ondernemer: ambities, visie, waarden en persoonlijke kwaliteiten en opgaven.
Sessie 4 | Richting aan ontwikkeling: inzicht in strategische speerpunten en handvatten voor ontwikkeling van je eigen onderneming en leiderschap.

Een gedetailleerde beschrijving van de inhoud van de sessies vind je in de brochure Coherent Ondernemen voorjaar 2019 én op de landelijke site coherentondernemen.nl. De prijs van het hele traject is € 1.250,- (ex BTW).

Resultaat en opbrengst

  • Je ontwikkelt meer bewustwording van hoe jouw onderneming functioneert.
  • Je hebt inzicht in de belangrijkste vraagstukken, kansen en dilemma’s waar je op korte termijn mee aan de slag kunt.
  • Je leert van en met andere ondernemers en gebruikt hierbij een gezamenlijk kader waardoor je elkaar kunt helpen.
  • Je legt een basis voor verdere ontwikkeling van je onderneming en je eigen leiderschap.

Meer weten of je aanmelden?

Wil je investeren in jouw onderneming en je eigen rol als ondernemer? Bel ons op 06 49 28 76 73 (Mark Bakelaar) of meld je aan via het contactformulier.

Wil je eerst nog meer weten over de training, over Coherence of wil je een maatwerk aanpak voor jouw specifieke situatie? We maken graag een persoonlijke afspraak en beantwoorden al je vragen. Je kunt ook een kijkje nemen op de landelijke informatiepagina coherentondernemen.nl.