ORGANISATIEADVIES

Soms lijkt het wel alsof er zand in de raderen zit en alles moeizaam gaat. Er wordt langs elkaar heen gewerkt en het harde werken heeft niet het gewenste resultaat. De energie raakt uit de organisatie wat effect heeft op de klanten, de medewerkers en de resultaten.

Af en toe is het nodig om jouw organisatie te voeden met nieuwe inzichten om antwoord te krijgen op vragen als; wat belemmert ons in het bereiken de beoogde resultaten, weten we überhaupt welke koers we moeten varen, welke stappen moeten we zetten om onszelf te ontwikkelen?

Met onze aanpak maken we transparant hoe jouw organisatie ervoor staat, waar de kracht zit en wat er beter kan of moet. We brengen eenvoud in de complexiteit en geven inzicht in de ontwikkelopgaven van de organisatie zodat ze effectief kan verbeteren, veranderen of fundamenteel vernieuwen.

In ons organisatieadvies maken we gebruik van Coherence en Value Management.
Coherence is een model dat inzicht en overzicht geeft van de onderdelen van een organisatie in samenhang. Het is daarnaast een methode die ondersteunt bij verbetering, verandering en vernieuwing. En het is een filosofie voor een duurzame toekomst voor mens en wereld. Meer over Coherence op houseofcoherence.nl.
Value Management is een methode om snel en efficiënt een solide businesscase op te bouwen als kwantitatieve en kwalitatieve onderbouwing van keuzes bij verbeteringen en veranderingen. Meer over Value Management op Value Management Leaders.

Naast onze organisatiekundige en business kennis maken we gebruik van de ruime ervaring met het adviseren van bedrijven van allerlei omvang. Van kleine startups zoals Homy en JeVanHed tot aan organisaties als Achmea en de Belastingdienst.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek via info@hoomnh.nl of 0649287673 (Mark Bakelaar).