ORGANISATIEADVIES & COACHING

Organisatieadvies

Soms lijkt het wel alsof er zand in de raderen zit en alles moeizaam gaat. Er wordt langs elkaar heen gewerkt en het harde werken heeft niet het gewenste resultaat. De energie raakt uit de organisatie wat effect heeft op de klanten, de medewerkers en de resultaten.

Af en toe is het nodig om jouw organisatie te voeden met nieuwe inzichten om antwoord te krijgen op vragen als; wat belemmert ons in het bereiken de beoogde resultaten, weten we überhaupt welke koers we moeten varen, welke stappen moeten we zetten om onszelf te ontwikkelen?

Met onze aanpak maken we transparant hoe jouw organisatie ervoor staat, waar de kracht zit en wat er beter kan of moet. We brengen eenvoud in de complexiteit en geven inzicht in de ontwikkelopgaven van de organisatie zodat ze effectief kan verbeteren, veranderen of fundamenteel vernieuwen.

In ons organisatieadvies maken we gebruik van Coherence en Value Management.
Coherence is een model dat inzicht en overzicht geeft van de onderdelen van een organisatie in samenhang. Het is daarnaast een methode die ondersteunt bij verbetering, verandering en vernieuwing. En het is een filosofie voor een duurzame toekomst voor mens en wereld. Meer over Coherence op houseofcoherence.nl.
Value Management is een methode om snel en efficiënt een solide businesscase op te bouwen als kwantitatieve en kwalitatieve onderbouwing van keuzes bij verbeteringen en veranderingen. Meer over Value Management op Value Management Leaders.

Naast onze organisatiekundige en business kennis maken we gebruik van de ruime ervaring met het adviseren van bedrijven van allerlei omvang. Van kleine startups zoals Homy en JeVanHed tot aan organisaties als Achmea en de Belastingdienst.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek via info@hoomnh.nl of 0649287673 (Mark Bakelaar).

Coaching

Of je nu professional, ondernemer of manager bent, iedereen ervaart het wel eens. Het gevoel uit balans te zijn en even niet meer weten welke stappen je moet zetten om weer vooruit te komen.

Ons credo is “Het geheim van vooruit komen is het zetten van de eerste stap”.
Wij helpen je met het zetten van de eerste stap, we zorgen ervoor dat jij weer in beweging komt en vooruit kunt. Jouw vooruitgang drijft ons.

Onze aanpak is flexibel en effectief.
Tijdens de intake bespreken we jouw situatie en kiezen we het vraagstuk waarmee je aan de slag wilt. We helpen je met jouw persoonlijk of professioneel vraagstuk.

Met onze aanpak zijn we in staat om in een beperkt aantal sessies flinke stappen te zetten met jouw vraagstuk.
Bij onze coaching maken we gebruik van Oplossingsgericht coachen.

Oplossingsgericht coachen betekent dat we focussen op de toekomst, een doel stellen en in kleine stappen naar dit doel toewerken zodat er een positieve beweging ontstaat.

Meer over oplossingsgericht coachen op bgl.nl.

Neem contact op via mark@hoomnh.nl voor het bespreken van de mogelijkheden.