Wat klanten zeggen

‘Welke kant ga ik op met mijn werk? Welke talenten heb ik nou ook alweer en hoe zet ik ze het beste in? Met deze vragen liep ik rond toen ik Mark tegenkwam.

Tijdens de coachgesprekken kreeg ik steeds de bevestiging dat Mark echt begreep wat ik vertelde. Hij pakte precies de punten uit mijn verhaal waarachter de inzichten te vinden waren. Ook hield hij het van te voren afgesproken doel voor ogen. Dat gaf een fijne focus.

Een interventie die veel inzichten heeft opgeleverd was The Walk of Life. Tijdens deze oefening kon ik zo goed voelen waar de belemmering zat en wat ik daarvoor in de plaats wilde. Heel bijzonder en waardevol.

Een drietal coachsessies later heb ik weer contact met mijn talenten. En kan ik weer veel gerichter keuzes maken. Ook heeft Mark mij op het pad gezet van Coherence. Een gedachtengoed dat helemaal aansluit bij mijn ervaringen en opvattingen over ontwikkeling van mensen en organisaties.

Dank Mark. Dat je even mijn wegwijzer was!’

Pepita Venrooy – Zelfstandig communicatie adviseur

‘De gesprekken met Mark hebben mij geholpen om een duidelijkere klantfocus aan te brengen in onze organisatie. Zijn heldere uitleg en toepassing van het coherentiemodel hebben concrete nieuwe inzichten gebracht die mij helpen bij het leiding geven aan ons team van vaste en vrijwillige medewerkers.’

Eerde de Swart – Directeur VCRA

‘Ik ben ontzettend blij met de gesprekken die ik met Mark heb mogen voeren.  Zijn gedrevenheid en geloof dat sociale ondernemingen grote impact kunnen hebben, heeft hij op mij kunnen overbrengen. Nu besef ik echt dat ik iets te bieden heb wat maatschappelijk van grote waarde is. Hierdoor is er een nog concreter plan uit voort gekomen, waar ik met volle overtuiging meer partijen in ga betrekken.’

Hedwig Jong – JeVanHed